Relightmyfire er et Interiør design firma som udtænker og udføre indretning til dit hjem som er unik. Vi tænker anderledes, med fokus på kreative og multifunktionelle løsninger.

 

Vi har været med i Tv programmet nybyggerne 2018 på TV2. Vores dna er nordisk rustik luksus med et snært af boheme. I vores måde at indrette på udnytter vi mulighederne der opstår, når vi ikke kun tænker i kvadrartmeter men også i kubikmeter. Det er vores fornemmeste opgave at give vores kunder en meget personlig indretning med unikke designede løsninger som giver optimal udnyttelse af rum og mening og livsnydelse til børn og voksne i hjemmet. 

Vi er passionerede omkring indretning med god kvalitet og godt design, og mange af vores kunder mener, vi er en smule nørdede. Betegnelsen ”nørder” er nok ikke helt ved siden af, da vi går op i detaljer og processer, som andre slet ikke lægger mærke til. Vi er perfektionister til fingerspidserne, og vi stræber efter det unikke og individuelle frem for det ordinære. Det gør vi fordi, vores kunder dagligt skal glædes over funktioner og detaljer, der retfærdiggør deres investering. Som Design Studie ser vi det som vores fornemste opgave at indrette dit hjem, så det fremstår, præcis som du ønsker det. Gennem en sammensætning af robuste materialer af høj kvalitet og håndværk i topklasse skabes et overlegent finish og udtryk, der hver dag vil lette dine gøremål, hvad end der er tale om madlavning i dit køkken, tiden brugt på badeværelset eller den mest optimale udnyttelse af din garderobe. Når du vælger at gøre brug af RelightMyFire Indretning til dit private hjem, bliver der tænkt på det hele. For os ligger forskellen på det gode resultat og det bedst mulige resultat nemlig i de små detaljer.

 
Screen Shot 2018-05-07 at 10.24.16 AM.png

Bolette Macdams
Partner, Designer og Idegenerartor. Designer løsninger, møbler og bygger.

 
Screen Shot 2018-05-01 at 10.56.23 PM.png

Jimmi Macdams
Partner, Håndværker og findsmækker med sans for detaljen. Jimmi er handyman og bygger.